miercuri, 10 octombrie 2012

Tarta faramicioasa cu nutella

Ingrediente:
300g faina
150g zahar
1 ou
100g unt rece
1 lingurita praf de copt
coaja de la o lamaie
  
pt umplutura:
 250g nutella
4-5 biscuiti
nuci sau migdale macinate
 zahar farin pt decor

Mod de preparare:
Amestecam faina cu zaharul,praful de copt si coaja de lamaie,adaugam untul taiat cuburi si cu varfurile degetelor si cat mai rapid amestecam ingredientele si inglobam un ou intreg pana ce va devenii o masa sfaramiciasa;
Luam o tava cu deschidere laterala,o tapetam cu hartie de copt,asezam o parte de coca sfaramicioasa, presam cu degetele pt a o compacta pe fundul tavii,sfaramitam biscuitii deasupra blatului ,continuam cu nuca sau migdalele macinate si completam cu nutella;
Inchidem cu restul maseiu sfaramiciase si introducem in cuptorul preincalzit 180°C timp de 35-40 minute;
Extragem tarta din cuptor o lasam la racit,o asezam pe o farfurie si pudram cu zahar farin;
Este o tarta delicioasa si rapida iar pt pofticiosii de nutella ....

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu