marți, 7 septembrie 2010

Tort tiramisu cu crema de vanilie



Timp de preparare:
2 ore si 30 minute (complexitate redusa)

Ingrediente:
Un pandispan de cacao
( reteta mea)
2 plicuri cu preparat de crema de vanilie
250 ml lapte pt crema
o cafea cu lapte pt insiropat

Mod de preparare:
Blatul il pregatim conform retetei expuse,
Pregatim crema cu laptele rece mixand la viteza maxima,
Insiropam blatul cu cafea rece amestecata cu lapte(eu am folosit o ceasca mare de cafea si una de lapte),acoperim cu un strat de crema,adaugam cea de-a doua parte a blatului,insiropam,adaugam crema;
Pe marginea tortului asezam jumatati de savoiardi lipiti cu un varf de cutit de crema;
Decoram cu cacao,introducem in frigider si servim dupa 2-3 ore;
Crema poate fii inlocuita si de cea de mascarpone;



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu