miercuri, 1 septembrie 2010

SEPIE CU MAZARE

Ingrediente:
1 punga seppie congelate
1cutie mazare,2 cartofi
1 ceapa.un catel usturoi
1 cutie mica de rosii in bulion
12pahar vin alb
patrunjel,sare,piper

Mod de preparare:
Ceapa se taie ft fina ,se soteaza cu usturoiul si 2 linguri de ulei de masline,se adauga seppiile,se acopera cu un capac ,se scad cam 8 minute la foc iute;candau scazut se adauga vinul alb,se coc pana acesta evaporaa;
Se adauga cartoful taiaat cuburi mici,dupa putin timp se adauga si rosiile in bulion ,se continua coacerea iar spre sfarsit se adauga mazarea;
Se presara patrunjel tocat fin,se sareaza si pipereaza,dupa care se poate servii asa cum se prezinta sau cu paste de orice fel;
Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu