marți, 7 septembrie 2010

Pandispan pufos de ciocolata


Timp de preparare:
50 minute (complexitate redusa)

Ingrediente:
120g faina
150g unt moale
1 plic praf de copt
3 oua
175g zahar
75 g cacao
o jumatate pahar lapte cald

Mod de preparare: Mixatio timp de cateva minute untul moale cu zaharul,adaugati faina amestecata in prealabil cu praful de copt,incorporati galbenusele de ou unul cate unul amestecand dupa fiecare,amestecati cacaoa cu laptele cald,si adaugati in amestecul de mai sus;
Mixati albusurile pana cand devin o spuma dura;
Le adaugam cu atentie ,incorporam si turnam compozitia in tava unsa si tapetata;
Introducem in cuptorul cald 175 °C timp de 40 minute;
Pudram cu zahar si cacao si servim;
Acelasi pandispan se poate folosii ca baza pt torturi decorate cu creme diverse;
Pofta buna!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu