joi, 2 septembrie 2010

Mini patiserie


Timp de preparare:
50 minute (complexitate redusa)

Ingrediente:
500g faina
250g unt moale
200g zahar
6 galbenusuri
Optional:
nutella,gem,zahar pudra

Mod de preparare:
Framantam o coca din faina,zahar,unt moale(scos cam cu o jumatate de ora din frigider),si galbenusurile de ou;
Coca obtinuta o tinem in frigider cam 30 minute sau chiar mai mult;
Scoasa din frigider coca va devenii dura si trebuie intisa si lucrata cat mai rapid,
Fcaem biscuiti,barcute,mini tarte,de diferite forme si dimensiuni!
Le coacem in cuptorul cald 180°C timp de 15-20 minue;Umplem cu nutella sau gem,pudram cu zahar si servim!!


3 comentarii:

  1. ce frumos, ce idee buna, fff mult imi place!

    RăspundețiȘtergere
  2. arata foarte bine si cred ca sunt si gustoase..pupici

    RăspundețiȘtergere
  3. Va multumesc,da sunt ft bune
    de fapt s-au terminat imediat!

    RăspundețiȘtergere