miercuri, 1 septembrie 2010

Focaccia crocanta

INGREDIENTE:
300G FAINA
150ML APA CALDA
2 LINGURI ULEI MASLINE+2 LINGURI PT UNS DEASUPRA
SARE 1 LINGURA
25 G DROJDIE

MOD DE PREPARARE.
  • Amestecati faina cu sarea ,apa calda cu uleiul si drojdia,adaugati peste faina amestecati bine toate ingredientele,formati o coca destul de moale dar nu lipicioasa,pe care o lasati la crescut 20 minute;
  • Dupa aceste 20 minute intindeti foaia intr-o tava unsa cu ulei,dupa care o lasam din nou la crescut 10-15 minute;
  • introducem tava in cuptorul cald 200°C timp de 15 minute nu inainte de-a face gauri cu degetele in pasta crescuta,iar deasupra ungem cu ulei amestecat cu 2 linguri de apa si sare groasa!
  • Pofta buna!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu