miercuri, 1 septembrie 2010

CIORBA DE SALATA VERDE

Ingrediente:
*5-6 salate verzi potrivite
*200 ml lapte batut
*100 g carnat afumat
*1 ceapa mare
*1 lingurita boia
*2 linguri ulei
*4 oua,un morcov,
*verdeata:marar,leustean,patrunjel;sare

Mod de preparare:
Se spala bine salata si se taie pestisori,se taie carnatul cit mai marunt
Se rade ceapa mare si morcovul,se pun toate la foc mic in 2l apa cam 45 minute;
Se face o omleta din 3 oua,sare boia s se rumeneste bine pe ambele parti,dupa care se taie cubulete
Se pune omleta peste ciorba se mai fierbe un sfert de ora timp in care se bate oul cu laptele(eu am folosit smantana)
Se drege ciorba ,se mai lasa putin pe foc ,timp in care tocam verdeata
Se ia de pe foc la primul semn de fierbere,se adauga,verdeata se potriveste de sare
La noi se serveste rece pe timpul verii dar este ft buna calda!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu