luni, 27 septembrie 2010

Biscuiti cu ciocolata reteta Laurei Adamache



Multumesc mult Laurei pt reteta deosebita,am pregatit biscuitii de nenumarate ori,sunt deosebiti
crocanti afara si pufosi in interior;

Ingrediente:
225 ciocolata amara
60g unt
100g zahar
2 oua
225 g faina
vanilie
1 lingura praf de copt
Pt tavalit zahar tos si zahar pudra




Mod de preparare:

Batem ouale cu zaharul pana devin o crema pufoasa;
Separat topim ciocolata si untul impreuna in baie de aburi,adaugam ciocolata in compozitia de oua,incorporam faina cernuta cu praful de copt;
Compozitia obtinuta o lasam in frigider timp de 3 ore,dupa care formam bilute de marimea unei nuci,le dam prin zahar tos,si prin zahar farin,le asezam in tava pe hartie de copt si le dam la cuptor 170°C timp de 10 minute;

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu