miercuri, 11 august 2010

Medalion de carne


Timp de preparare:
1 ora si 40 minute (complexitate redusa)

Ingrediente:
Carne de porc-muschi
2 cepe verzi
1 ca
tel de usturoi
2-3 fire de rosmarin proaspat
sare,piper
1 pahar l
apte
1 pahar vin alb
1 cutie smantana
ulei de masline

Mod de preparare:

  • Taiem carnea felii mai groase si le legam cu ata de bucatarie,pe fiecare felie adaugam un ram de rosmarin si legam bine!
  • Pregatim saramura:amestecam vinul cu laptele ,usturoiul tocat fin,sare,piper si alte ramurele de rosmarin!
  • Asezam carnea intr-o tava,acoperim cu saramura preparata, si lasam cam 1 ora
  • Intr-o tigaie calim ceapa taiata fina,o acoperim cu apa si lasam sa fiarba,pana scade toata apa,adaugam putin ulei si carnea scoasa din saramura,prajim pe ambele parti,acoperim cu saramura si continuam coacerea ,
  • la sfarsit adaugam cutiuta de smantana,amestecam bine dupa care servim!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu