joi, 26 august 2010

Chiftele cu cartofi si branza dulce

/
Timp de preparare:
Ingrediente:
500g cartofi
250g branza (eu am folosit ricotta)
patrunnjel,sare,,piper
4 oua
50g pesmet
50g faina

Mod de preparare: Cartofii se fierb 20-30 minute in coaja,se scot din apa,se racesc putin si se curata de pielita;
Se sfarama,se amesteca cu branza,adaugam 2 oua batute bine in prealabil,adaugam sare,piper,patrunjel si putin pesmet;
Amestecam bine compozitia,daca este moale mai adaugam putin pesmet;Luam cu lingura facem gogonele potrivite de marime,le dam prin faina ,le presam usor pt a-i da forma unei chiftele,le dam prin oul batut,si apoi prin pesmet;
Le prajim in ulei incins,le scoatem pe hartie,si le servim calde;
Pofta buna!
Cred ca merg ft bine si cu branza sarata!!!



4 comentarii:

  1. foarte bune..imi plac....pupici si o zi buna

    RăspundețiȘtergere
  2. ffff gustoase, ce pofta mi s-a facut!

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc mult,eu le pegatesc destul de des!
    sunt simple si gustoase!

    RăspundețiȘtergere