sâmbătă, 31 iulie 2010

Rulda de carne



Timp de preparare:1 ora si 10 minute
Ingrediente:300g carne vita


300g pipt de pui


150g prosciutto


100g branza tip ricotta


70g parmezan


ulei,sare,piper,rozmarin


,foi de dafin,hartie pt cuptorata de bucatarie


fasii de ardei gras rosu si galben


2 oua
Mod de preparare:



  • Tocam carnea de vita,cea de pui,si prosciutto,amestecam totul impreuna,adaugam ricotta,ouale intregi,parmezanul,sare si piper;

  • Intindem o bucata de hartie ,asezam compoziotia obtinuta in forma de dreptunghi,ornam cu fasiile de ardei,si rulam cu ajutorul hartiei dand forma unui cilindru;

  • Ungem cu un fir de ulei,asezam ramurele de rozmarin,foile de dafin si inchidem rulada cu ata de bucatarie;Introducem in cuptorul cald pt 20minute la o temperatura de 200°Trecute aceste 20 minute adaugam 2 pahare de supa si continuam coacerea pt 40minute ,

  • SE serveste calda taiata felii alaturi de o garnitura de cartofi sau o0 salata!Pofta buna

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu