miercuri, 23 iunie 2010

Tarta cu piersici


Ingrediente:
5-6 piersici feliate
3 oua intregi
200g lapte sau frisca lichida
100g zahar
90g faina
2 linguri brandy(optional)

Mod de preparare:
  • Piersicile spalate se feliaza si se dau deoparte;
  • ouale,le batem bine cu zaharul pana devin o crema densa,incorporam faina cernuta,iar la sfarsit smantana lichida putin cate putin;In final coniacul amestecand usor cu lingura;
  • Ungem o tava cu unt sau ulei,presaram cu zahar cam 1 lingura,asezam deasupra feliile de piersici pe fundul tavii iar deasupra turnam compozitia obtinuta de oua si introducem in cuptorul cald 180°C timp de 45 minute;
  • La sfarsitul coacerii se scoate tava din cuptor lasam bine la racit si intoarcem tava ,,cu fundul ''in sus,pudram cu zahar,decoram eventual cu frisca batuta;
  • Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu