miercuri, 19 mai 2010

Rosii umplute


Sa zicem ca a sosit primavara,iar noi aven nevoie de mancaruri usoare,rapide si racoritoare:
Ador rosiile umplute,mai ales daca in umplutura lor adauci si niste crema philadelphia;
Sa vedem...avem nevoie de:

Ingrediente:
-rosii
-crema philadelphia
branza sarata
-busuioc
-ulei de masline
-sare si piper
-pt decor salata verde
Mod de preparare:
Rosiile se spala bine sub jetul de apa,se sterg si se taie pe jumatate;Le scobim cu o lingurita,presaram putina sare si la lasam pe un servetel ,cu gura in jos,sa lase sucul;
Intre timp pregatim crma ,amestecand crema cu branza sarata rasa ,cu putin ulei si fasii mici de busuioc,adaugam piper si daca necesita putina sare,
Cu compozitia obtinuta umplem rosiile cu un poche de bucatarie sau cu lingurita,decoram cu frunze de busuioc,le asezam pe un pat de salata,si servim!
Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu