marți, 4 mai 2010

Mingiute de orez cu cascaval


Ingrediente:
200g orez
75ml lapte
50 g parmezan
-30g unt
-100g cascaval
.sare,piper,ulei pt prajit

Mod de preparare:
Fierbeti laptele,adaugati sare si orezul,fierbeti timp de 15 minute fara a-l amesteca.

Adaugati untul,parmezanul,piperul,si lasati la racit. Faceti bilute rotunde,puneti in mijloc o bucata de cascaval,taiat cubulete,faceti bilute rotunde,pe care le ve-ti prajii in ulei incins.

Consiliu: inainte de a pregati bilutele,umeziti-va mainile in apa sau ulei,in acest mod orezul nu va ramane lipit de maini.

Se scot bilutele pe hartie de bucatarie,se servesc calde dar sunt bune si reci.

2 comentarii:

  1. Sunt foarte bune,fac si eu asa ceva dar cu cascaval razalit si marar,sunt delicioase.Te pup si o zi buna!

    RăspundețiȘtergere
  2. O zi buna si tie!
    Multumesc mult!

    RăspundețiȘtergere