miercuri, 28 aprilie 2010

TAITEI CU SPARANGHEL SI FONTAL


Ingrediente:
1 pachet taitei proaspeti(merg si uscati) o legatura (5oog) de sparanghel 150g fontal(cascaval) 2-3 linguri de smantana patrunjel tocat un cub unt piper si sare dupa gust sofran-un varf cutit

Mod de preparare:
  • Sparanghelul se spala ft bine sub jetul de apa,se inlatura partea alba a acestuia,se opareste timp de 5 minute in apa sarata;
  • Se scurge ,se taie varful acestuia si se pun la calit in unt toopit;
  • Separat cascavalul il taim cuburi mici,amestecam cu smantana si varful de sofran si le topim intr-o tigaie sau in cuptorul cu microunde;
  • Cand sparanghelul s-a calit,dam deoparte varfurile,adaugam crema de cascaval pregatita,asezonam cu patrunjel,sare si piper,si adaugam pasta fiarta in apa sarata ,amestecam bine si servim pastele,dsecorand cu varfurile de sparanghel tinute deoparte,putin patrunjel si POFTA BUNA!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu