miercuri, 28 aprilie 2010

TAGLIATA DE CARNE LA GRATAR


Timp de preparare:
10 minute (complexitate redusa)

Ingrediente:
500g carne de vita pt gratar
ulei
sare,piperR

Mod de preparare:

  1. Carnea se taie felii mai groase,se unge cu ulei se pune pe gratarul incins bine;
  2. Se coace 5 minute pe o parte,si 5 minute pe partea cealalta,nu se intoarce de mai multe ori,nu se inteapa cu furculita,dar mai ales nu se sareaza in timpul coacerii;
  3. Se scoate pe un fund de lemn se lasa 2 minute,se taie cu cutitul pe firul carnii,se serveste alaturi de-o garnitura de cartofi sau o salata!

7 comentarii:

  1. poate ca ar trebui lasata un pic mai mult....

    RăspundețiȘtergere
  2. Bine te-am gasit Vera !
    Te felicit pentru blogul tau minunat si apetisant!
    Voi reveni cu voia ta cu placere!

    RăspundețiȘtergere
  3. Se fac inscrieri pentru a se da startul unui nou concurs.Pentru a afla mai multe detalii intrati pe urmatoarele bloguri:
    http://www.furnicuta-boscodina.blogspot.com/
    http://yafa.unblog.fr/

    RăspundețiȘtergere
  4. Bine ai venit Mariana
    ma bucur ca-ti place blogul meu
    te astept oricand cu mare placere!

    RăspundețiȘtergere
  5. Buuuun!i-mi place repede si usor!i-mi place si blogul tau,felicitari!

    RăspundețiȘtergere
  6. he descubierto esta pagina que me ha encantado, me hice seguidor porque me gusto mucho. Felicitaciones

    RăspundețiȘtergere
  7. Grazie per la tua visita ''tu mejor receta''!
    Ti aspeto!!

    RăspundețiȘtergere