miercuri, 28 aprilie 2010

TAGLIATA DE CARNE LA GRATAR


Timp de preparare:
10 minute (complexitate redusa)

Ingrediente:
500g carne de vita pt gratar
ulei
sare,piperR

Mod de preparare:

  1. Carnea se taie felii mai groase,se unge cu ulei se pune pe gratarul incins bine;
  2. Se coace 5 minute pe o parte,si 5 minute pe partea cealalta,nu se intoarce de mai multe ori,nu se inteapa cu furculita,dar mai ales nu se sareaza in timpul coacerii;
  3. Se scoate pe un fund de lemn se lasa 2 minute,se taie cu cutitul pe firul carnii,se serveste alaturi de-o garnitura de cartofi sau o salata!

7 comentarii:

  1. poate ca ar trebui lasata un pic mai mult....

    RăspundețiȘtergere
  2. Bine te-am gasit Vera !
    Te felicit pentru blogul tau minunat si apetisant!
    Voi reveni cu voia ta cu placere!

    RăspundețiȘtergere
  3. Se fac inscrieri pentru a se da startul unui nou concurs.Pentru a afla mai multe detalii intrati pe urmatoarele bloguri:
    http://www.furnicuta-boscodina.blogspot.com/
    http://yafa.unblog.fr/

    RăspundețiȘtergere
  4. Bine ai venit Mariana
    ma bucur ca-ti place blogul meu
    te astept oricand cu mare placere!

    RăspundețiȘtergere
  5. Buuuun!i-mi place repede si usor!i-mi place si blogul tau,felicitari!

    RăspundețiȘtergere
  6. Anonim3:59 p.m.

    he descubierto esta pagina que me ha encantado, me hice seguidor porque me gusto mucho. Felicitaciones

    RăspundețiȘtergere
  7. Grazie per la tua visita ''tu mejor receta''!
    Ti aspeto!!

    RăspundețiȘtergere