miercuri, 28 aprilie 2010

OREZ CU PUI SI CURRY


Timp de preparare:
45 minute (complexitate redusa)

Ingrediente:
300g orez
1 piept de pui
curry
unt
vin alb
parmezan
smantana
sare si piper

Mod de preparare:
Orezul se fierbe conform indicatiilor de pe cutie,
in apa sarata(eu nu-l fierb mai mult de 15 minute),se scurge bine de apa,si se caleste in unt topit,iar spre sfarsit se adauga parmezan ras;
Separat pregatim pieptul de pui taiat feliute subtiri si dat prin faina;
Calim untul fara a-l arde,adaugam fasiile de pipt scuturate bine de faina ,le prajim pe ambele parti,stingem cu vin alb(o jumatate de pahar),continuam pana ce vinul se evapora,adaugam smantana amestecat cu curry si o jumatate pahar apa,fierbem totul la foc mic si servim orezul cu sosul de curry deasupra;
Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu