luni, 22 februarie 2010

Rulada de porc cu garnitura de cartofi





Ingrediente

1 muschi de porc-1 kg
O bucata de carnat cam 250g
2-3 filete de pipt de pui
sare,piper,delikat knor
sfoara de bucatarie
PT garnitura de cartofi:
-4-5 cartofi fierti
150g cascaval
20 g unt
150g smantana
patrunjel tocat fin
Mod de preparare:
  • Muschiul de porc se spala se sterge si se usuca bine;
  • Se taie pe lungime si ser deschide ca o carte,se bate bine pana se subtiaza,se presara sare,piper,delikat,se acopera cu felii de piept de pui batute si acestea in prealabil,iar in final carnatul fara pielita (proaspat dar sta bine si afumat);
  • Rulam totul cat mai strans legam cu sfoara de bucatarie si introducem rulada la foc domol 150 °C timp de 1 ora dupa care ridicam temperatura la 200°C si coacem pt alte 30-45 minute;
  • Garnitura de cartofi:
  • Cartofii fierti si taiati felii,ii asezam intr-o tava deasupra turnam amestec de cascaval,smantana ,patrunjel si bucati de unt,sare,piper si introducem in cuptor 25 minute la 200°C;
  • cand este gata se lasa la racit,se taia sfoara se feliaza si se serveste alaturi de garnitrura de cartofi;



Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu