sâmbătă, 20 februarie 2010

Dovlecei cu carne


Timp de preparare:
55 minute (complexitate redusa)

Ingrediente:
4 dovlecei rotunzi
300g carne
2 felii de paine inmuiata in lapte
1 catel de usturoi
patrunjel
pesmet
sare,piper,ulei2-3 linguri

Mod de preparare:
Spalam dovleceii,ii scobim de miez in interior,ii dam cu sare in interior,si ii lasam cu ''gura''in jos!
Miezul dovleceilor ii calim in putin ulei,cu usturoi si patrunjel;
Miezul de paine stors bine il amestecam cu carnea tocata ,si cu dovlecelul calit,potrivim de sare si piper,umplem dovleceii,deasupra punem pesmet si introducem in cuptorul cald!180-200°C timp de 35-40 minute!
Se servesc ca aperitive calde,alaturi de orice alta garnitura!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu