joi, 21 ianuarie 2010

TORT CU CACAO SI IAURT



Ingrediente
100g faina
180g zahar
50g cacao
100ml lapte
125g iaurt
3 oua
vanilie
1 lingurita praf de copt
O tava 22-24 diametru

Mod de preparare
Amestecam si omogenizam bine ouale intregi cu zaharul;
Adaugam cacao amestecata cu vanilia;
Separat se amesteca iaurtul cu laptele,iar intr-un alt vas faina cu praful de copt;
Unim compozitia de oua cu cea de lapte,omogenizam si adaugam peste cea de faina ;
Turnam totul intr-o tava unsa si tapetata cu unt si faina ,introducem tava in cuptorul incins 180°C timp de 40'
Este un tort simpl si pufos in interior ft bun pt micul dejun sau pt o gustare intre mese;
Optional se poate orna cu crema finetti sau nuttela pe deasupra,asta pt persoanele mai pofticioase!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu