sâmbătă, 9 ianuarie 2010

TAGLIATELLE CU SOMON AFUMAT


Ingrediente:
1 pachet tagliatelle din comert
200g somon afumat
1 ceapa
100ml smantana
patrunjel tocat
sare,piper
1 catel usturoi

Mod de preparare: Intr-o tigaie calim intr-o lingura de ulei usturoiul si ceapa ,dar fara sa se coloreze,adaugam somonul taiat feliute subtiri,calim impreuna,adaugam eventual un strop de apa pt a nu le arde,iar la sfarsit adaugam smantana si patrunjelul;
Fierbem pastele in apa fiarta cu sare,le scurgem,tinem deoparte putina apa in care au fiert pastele,adaugam sosul,amestecam bine,potrivim de sare si piper, si servim!

Un comentariu:

  1. Vera, te rog sa treci pe la mine...........ti-am lasat un premiu, te rog sa il ridici.

    RăspundețiȘtergere