marți, 19 ianuarie 2010

SPAGHETTI CU FRUCTE DE MARE


Ingrediente:
-o punga de fructe de mare congelate sau separate (calamari, scoici, raci) etc, ceea ce gasiti prin supermagazin,

-suc de rosii sau rosii mai coapte 2-3,

patrunjel, usturoi, un pahar de vin alb, ulei 3 linguri

-spaghetti 400g

Mod de preparare
  • Incingeti intr-o cratita ulei, puneti usturoiul si patrunjelul tocat marunt, fiind atenti sa nu le ardeti.
  • Adaugati fructele de mare, ceea ce aveti si acoperiti cam 5 minute cu un capac, puneti rosiile taiate feliute sau sucul de rosii, mai coaceti 2-3 minute, iar spre sfirsit puneti vinul alb si mai coaceti pina ce nu s-a evaporat vinul.
  • Mai puteti adauga putin patrunjel tocat si amestecati cu pastele fiarte scurse de apa, dar nu limpezite.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu