marți, 19 ianuarie 2010

MOUSSE DE CIOCOLATA



Timp de preparare:
30 minute (complexitate redusa)

Ingrediente:
150g zahar

200g ciocolata amara

300g frisca lichida

3 oua intregi




Mod de preparare:
  • Ouale intregi se bat bine cu zaharul pana devin o crema spumoasa; ciocolata se topeste pe baie de aburi, dupa care se lasa la racit; frisca se bate bine pana devine mai tare.
  • Peste crema de oua se adauga ciociolata topita si racita amestecand cu grija, iar la sfarsit se incorporeaza frisca batuta amestecand de sus in jos, cu o paleta, pana se incorporeaza bine.
  • Cu acesta crema se pot umple torturi, se poate servi in cupe de sticla, decorand dupa pofta si placerea oricui.
  • Cu ajutorul unui pos se pot face ornamente pt prajituri, torturi.
  • Pofta buna !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu