sâmbătă, 30 ianuarie 2010

MINESTRONE CU LEGUME




Timp de preparare:
1 ora si 20 minute (complexitate redusa)

Ingrediente:
1 morcov
1 ceapa verde
1-2 dovlecei
2 cartofi
o mana de fasole pastai
spanac o jumatate kg
rosii
crutoane
parmezan
ulei de masline
optional pasta mica fiarta separat




Mod de preparare:
  • Legumele se spala bine se scurg si se taie cubulete mai potrivite;
  • Spanacul se taie fideluta;
  • Toate legumele se pun in apa rece la fiert doar cu putina sare;Intotal trebuie sa fiarba 1 ora ,controland daca sunt fierte bine!Minestrone va avea o consistenta mai groasa,eventual o mica parte de minestrone se poate mixa cu minipimer,in modul acesta rezultatul va fii mai cremos;
  • Cand se serveste se presar parmezan,ulei de masline,paste fierte si crutoane!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu