sâmbătă, 30 ianuarie 2010

Fusilli cu rosii si busuioc



Timp de preparare:
20 minute (complexitate redusa)

Ingrediente:

Pt 4 persoane: -250g paste tip fusilli -450g passata pomodori -2-3 foi de busuioc -un catel de usturoi 2 linguri ulei de masline 50g parmezan

Mod de preparare:
  • Fierbeti pasta in apa fiarta cu sare;
  • Intr-o tigaie adaugam uleiul si usturoiul,turnam passata de rosii sau sucul de rosii,potrivim se sare si piper(sau cine prefera peperoncino,ardei iute),adaugam foile de busuioc fierbem la foc domol adaugand putina apa,daca scade prea mult cam 10 minute;
  • Scurgem pasta o amestecam cu sosul de rosii si tinand tigaia pe foc adaugam parmezanul ras,Parmezanul se topeste prin coacere si da un gust ft bun pastelor,

4 comentarii:

  1. Se fac repede si sunt delicioase!
    Le-ai facut ca la carte, bravo!
    o zi buna!

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc Nicoleta,noua ne place ft mult pasta cu suc de rosii!
    Este simpla si buna!
    O zii buna si tie!

    RăspundețiȘtergere
  3. Adevarat imi plac mult pastele!

    RăspundețiȘtergere