joi, 28 ianuarie 2010

Ciupercute cu carne de pui


Ingrediente:
-500g carne pasare,curcan(sau de porc)tocata
-2 oua
-1 ceapa
-miez de paine
-3 linguri parmezan sau cascaval ras
-sare,piper,patrunjel
-1 pahar lapte
-pt panè:-pesmet,1 ou
-2 dovlecei feliati;

Mod de preparare:
  • Preparare: tocati carnea de pasare inlaturand pielite si zgarciuri;
  • Tocati ceapa foarte fin, puneti miezul de la 2 felii groase de paine la inmuiat in lapte, dupa care stoarceti ft bine, amestecati cu restul ingredientelor, adaugati oua, sare, piper, parmezanul sau cascavalul ras.
  • Confectionati bilute de carne, treceti-le prin ou batut cu sare, iar in final tavaliti-le prin pesmet. se prajesc in ulei incins pe toate partile:.
  • Separat dovlecelul taiat felii subtiri, le coaceti pe gratar sau in tigaie, le condimentati cu patrunjel tocat, le rulati, iar deasupra asezati biluta de carne.
  • Este un peritiv foarte rapid si de efect. Va doresc pofta buna!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu