marți, 19 ianuarie 2010

Cheesecache



Timp de preparare:
10+25' (complexitate redusa)

Ingrediente:
- 4 oua + 2 galbenusuri
- 8 linguri zahar
- 3 linguri faina
- 250g unt + 0 lingura pt uns tava
- 500g biscuiti petit beure
- 500g branza dulce
- 500 g philadelphia sau un alt tip de branza tip philadephia



Mod de preparare:
  • Faramitati bine biscuitii si amestecati cu untul topit. Intr-un castron amestecati branzeturile cu zaharul, ouale, faina in ploaie. Intr-o tava de preferat rotunda (care se deschide intr-o parte) ungeti-o cu unt topit, asezati pasta de biscuite, pe care o veti presa bine, dupa care turnati compozitia de branza.
  • Introduceti tava la cuptorul incins 180° timp de 25 min sau pina incepe sa se coloreze. Se poate servi cu o glazura de ciocolata deasupra sau de capsuni, etc dupa gustul fiecaruia.
  • Va asigur ca este delicioasa si ft rapida.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu