marți, 19 ianuarie 2010

Cheesecache cu ciocolata si cocos


Ingrediente:
500g biscuiti mai tari
125g unt(margarina)
250g philadelfia
-250g branza dulce
-3 oua
-5 linguri zahar
-zahar vanilat
80g nuca de cocos
-100g ciocolata de menaj(amaruie)
-3 linguri dulceata sau marmelata-eu am folosit dulceata de capsuni







Mod de preparare:
  • Biscuitii se farama foarte fin si se amesteca cu untul topit. Se prepara o crema cu branza care se freaca bine cu philadelfia (sau orice alta crema de branza), se adauga ouale unul cate unul, zaharul, vanilia, ciocolata care in prealabil a fost topita in baine-marie si nuca de cocos.
  • Omogenizati crema, ungeti o tava rotunda de tort cu unt moale, asezati biscuitul, presati bine cu palmele;
  • Ungeti cu marmelada biscuitele, iar deasupra turnati crema de ciocolata si cocos. Coaceti in cuptorul cald 170-180° timp de 25-30 '. Daca doriti deasupra se poate turna ciocolata topita si orna cu nuca de cocos.

E ..delicioasa!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu