marți, 19 ianuarie 2010

BUZUNARE CAPTUSITE


Timp de preparare:
15 minute (complexitate redusa)

Ingrediente:
-4 felii de carne de vitel mai frageda

-4 felii de sunca de praga

-4 felii de cascaval

-sare,piper

-uei pt prajit

-faina,pesmet,1 ou,2-3 linguri lapte,

Mod de preparare:
  • Se bate bine carnea. Pe fiecare felie de carne se aseaza: o felie de sunca, o felie de cascaval,sare,piper,si se inchide cu o scobitoare. Se bate oul cu laptele sare si se da deoparte.
  • Se da carnea prin faina ,prin ou iar apoi prin pesmet apasand bine cu mana.
  • Taina: in pesmet am adaugat un amestec de seminte de pin si fistic verde macinate, care prin prajeala da un aspect deosebit.
  • Se pun in ulei si se prajesc la foc potrivit fara a le arde pe toate partile.
  • Va garantez ca copiii vor fi foarte incintati. Va doresc pofta buna!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu