vineri, 6 noiembrie 2009

Fursecuri simple cu nuca de cocos



Timp de preparare:

3 ore si 25 minute (complexitate redusa)

Ingrediente:

  • 200g faina
  • 100g nuca de cocos
  • 100g unt
  • 80g zahar
  • 2 oua

Mod de preparare:

  1. Amestecam faina cu untul cuburi, nuca de cocos, 2 galbenusuri si zaharul. Amestecati totul rapid si impachetati coca obtinuta intr-o folie de plastic, dupa care introducem la frigider cam 1 ora.
  1. Dupa o ora scoatem din frigider coca, o separam in doua si vom obtine doi cilindri pe care ii vom invelii in folie si reintroducem la frigider cam 2 ore.
  2. Frecem cilindrii prin zahar tos, taiem felii cam de 1 cm, dupa care ii introducem in cuptorul cald 180°C timp de 15 minute. Servim biscuitii cu zahar pudrat deasupra.
Pofta Buna !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu