luni, 14 septembrie 2009

Pandispan cu crema de branza



Ingrediente:

5 oua
150g zahar tos
150g faina
200g crema de branza
50g zahar farin
o lingura zeama de lamaie
200ml frisca
100g gem de fructe de padure


Mod de preparare:

Pandispanul:

Ouale se mixeaza bine cu zaharul pana devin o crema omogena,se adauga in ploaie faina cernuta,se amesteca si se toarna intr-o tava tapetata cu hartie pergament si unt; Se introduce in cuptorul incalzit in prealabil 180°C timp de 25 minute,dupa care se lasa sa se raceasca in aceiasi tava.

Crema:

Crema de branza se bate cu zaharul farin pana devin o crema omogena , se adauga zeama de lamaie dupa care se adauga frisca batuta ; Se amesteca totul si se rastoarna intr-un pos ; Pandispanul se taie pe jumatate,iar cu ajutorul posului se fac 3 cercuri pornind din exterior spre interior, lasand spatiu intre ele,unde vom umple cu gem de fructe de padure sau orice alt gem doriti; Mie mi-a placut ft mult contrastul intre crema de branza si gemul acrisor de fructe de padure; Se aseaza cea de-a doua jumatate se pudreaza cu zahar si putina cacao dupa gustul si imaginatia fiecaruia.

Pofta buna!




.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu